• duurzaam huis

  (100 stemmen)

  wij willen graag een duurzaam huis omdat dat beter is voor het milieu. En dan kunnen de mensen in het huis hun eigen stroom gebruiken. We hebben ook vier blokken gemaakt. Zo kun je kiezen of in vier drie twee of een blok wil wonen. Voor het milieu hebben we molentjes in de bomen gemaakt en zonnepanelen op het dak. We hebben kleine wind molentjes gemaakt in plaats van een grote. We willen niet dat mensen hele tijd binnen zitten. Daarom hebben we een heel grote tuin om veel in te doen. We hebben onze blokken lichte kleuren gegeven. Want we wouden het zeker niet te druk maken. Het moet een huis zijn waar je je thuis voelt.

  klik voor details
  /upload/2553.IMG_0635[1].JPG
  klik voor details
   
 • duurzaam huis

  Op deze foto zie je ons huis van boven

  dat we nog aan het werk waren.

  We zijn begonnen met blokken te makken van karton

  en de plattegond. Toen hebben we de blokken geverfd.

  En zijn we begonen aan de tuin. Eerst de voortuin. Toen het zwembad.En daarna het terras en de moestuin.

  klik voor details
  /upload/2842.IMG_0638[1].JPG
  klik voor details
 • duurzaam huis

  Dit is de voortkant.

  klik voor details
  /upload/2843.IMG_0641[2].JPG
  klik voor details
 • in en over het huis

  wij hebben vooral aan het milieu gedacht dus hebben we zonnepanelen en windmolentjes om stroom op te wekken. ook gebruiken we de stroom die we opwekken echt voor in  het huis om electrisch te koken om tv en dergelijke te kijken, ook om de boiler te verwarmen om warm water te krijgen.(een boiler is zo'n ding om warm water te krijgen.)

  we hebben ook een eigen moestuin voor groenten en fruit.

  de energie die we opwekken gebruiken we dus goed ook als het regent vangt de regenpijp het water op en we verschonen het met onze groene stroom. dus hebben we een groen en duurzaam huis. veerderrest hebben we 1 badkamer, 2 wc's in de badkamer en een aparte wc, keuken, 4 slaapkamers, eetkamer, woonkamer, opslagruimte, fitnesskamer, kelder, en natuurlijk een lounge.

  klik voor details
  klik voor details