• Lets connect Stap 1 en 2

  (0 stemmen)
  School: cambreur college

  Stap1 En 2

  Oriëntatie en onderzoek.

   

  Social media reclame (yt insta snapchat twitter) 

  Sluipreclame (pennen stickers) etc.

  Tv reclame Sponseren Instagram reclame om de 4 posts reclame, om de 4 verhalen reclame Insta reclame 20 cent tot 2 euro per click Snapchat reclame Snapchat 3000 per maand Yt reclame 10 dollar cent tot 20 dollarcent per click.

  Tijdens ons onderzoek hebben wij gekeken waar Hoppenbrouwers zich zowel mee bezig hou dat aantrekking heeft tot jongeren en op welk vlak ze de band tussen het bedrijf en de jongeren kunnen verbeteren. Al gouw kwamen we erachter dat Hoppenbrouwers al heel veel doet op platvormen waar vele jongeren actief zijn bijv: Youtube, Snapchat, Instagram, enz.. Hierdoor wisten wij niet wat we moesten doen en gingen we verder met brainstormen en een enquete maken.

  klik voor details
  /img/missing-medium.jpg
  klik voor details
   
 • Lets connect Stap 3

  Enquête

  Enquête Hoppenbrouwers hallo, wij zijn Wout, Seppe en Koen en we moeten voor haco een enquête afnemen. wil je deze vragen a.u.b. serieus invullen.

   1. Hoe kom jij in contact met bedrijven? 

   

  2. Kijk je naar een reclame als je die tegen komt? 

   

  3. Zie je wel eens reclame op social media?

   

   4. Ja? Welke social media zie jij reclame? 

   

  5. Koop jij wel eens producten door reclames? 

   

   6. Skip jij je reclames bijvoorbeeld op YouTube? 

   

   7. Vind jij online reclames leuk of irritant? 

   

  8. Trap je in sluipreclame? 

   

  9. Onthoud jij reclames van bedrijven 

   

  10.Wat voor reclames onthoud je eerder grappige of informatieve? 

   

  klik voor details
  /img/missing-medium.jpg
  klik voor details
 • Lets connect Stap 4

  Stap 4, opdracht Lets connect.

   

   

  Uitvoering

  Wij  willen  een open dag organiseren waar allerlei studenten kunnen komen zoals (bbl’ers, mbo’ers en mavo leerlingen) . Op deze open dag willen wij standaard dingen doen van opendagen zoals rondleidingen uitleg etc. Na de open  dag is het de bedoeling dat wij een feest gaan geven waar iedereen welkom is. De mensen die op de opendag geweest  zijn hoeven hiervoor niks  te betalen anders kost dit namelijk 10 euro  om binnen te  komen. Dit geld wordt besteed  aan artiesten en dj’s. Het grootste doel van het feest is extra motivatie voor de studenten en  niet om winst  te maken  van het feest. Wij  willen dit feest ophypen d.m.v. flyers en sociale  media.

   

   

   

  klik voor details
  /img/missing-medium.jpg
  klik voor details
 • Lets connect stap 5

  wij hebben als uitvoering een poster gemaakt maar aangezien dit een pdf bestandje is kunnen wij deze helaas met geen mogelijkheid toevoegen op deze site. 
  Het spijt ons.
  Mvg Seppe Kruijs, Wout Zom en Koen Proosten.

  klik voor details
  klik voor details
 • Lets connect stap 6

  Uiteindelijke plan Opdracht Lets connect:

   

  Toen we weken geleden begonnen met onze opdracht had niemand van ons een idee. Na wat gebrainstormt te hebben kwamen we er achter dat Hoppenbrouwers als heel veel deed op het gebied van jongeren bijv: een instagram account, een youtube account, etc.. dus  wij hadden eigenlijk geen plan toen we naar Hoppenbrouwers gingen, na de middag bij Hoppenbrouwers hadden we eerlijk gezegd nog niet echt een plan totdat Wout op een geniaal idee kwam:  in de middag organiseren wij een open dag voor Bbl’ers en anderen jongere die geïnteresseerd zijn in het werken bij Hoppenbrouwers. Tijdens de open middag bieden wij de gasten wat te drinken aan met wat lekkers erbij nadat het bedrijf is voorgesteld nemen wij de mensen die gekomen zijn mee op rondleiding door het prachtige gebouw. Hierna volgt een vragenrondje en een moment waar de Bbl’ers zich meteen kunnen inschrijven. Na deze geweldige rondleiding is ons plan nog niet klaar in de avond willen wij een knallend feest geven. Iedereen is welkom op dit feest ook als je niet naar de open dag bent geweest, dan zit er helaas wel een entree prijsje aan maar hierdoor kunnen wij dan weer enkele leuke artiesten laten komen. Tijdens het feest word een paar keer een praatje gehouden over Hoppenbrouwers. Met dit geweldige plan willen wij Hoppenbrouwers helpen bij het aantrekken en in contact komen met jongeren.

   

  klik voor details
  /img/missing-medium.jpg
  klik voor details