• het huis der vergetelheid

  (0 stemmen)
  School: pleinschool helder

  Ooit was dit het huis van Meneer Smiesen, een man die volgens velen gestoord was. Niemand weet wat hij hier deed, het enige wat men weet is dat er iedere nacht een gigantisch kabaal vandaan kwam. Andere dagen scheen er licht uit de kieren van de deur. Niemand weet waarom het zo is. Echter, mensen beweren dat, sinds Meneer Smiesen niet meer een maal per maand op de markt verscheen, hij gestorven is tijdens een van zijn experimenten. Niemand weet wat daar binnen gebeurde of wat daarbinnen is. Iedereen die moedig genoeg was om het huis binnen te treden, herinnerde zich niks meer van de tijd die ze binnen waren. Jullie zijn de zoveelste nieuwsgierigen die terug willen keren met de geheimen van Meneer Smiesen. Gaat het jullie lukken om veilig terug te keren mét al jullie herinneringen?

  klik voor details
  /upload/5340.20180226_112515.jpg
  klik voor details
   
 • puzzel met boeken

  je moet met stapels boeken een trap maken door ze te verschuiven naar hun goede plaats, maar let op niet alle boekenstapels kunnen door de zelfde gleuven in de grond worden geschoven.

  klik voor details
  /upload/4447.20180226_112535.jpg
  klik voor details
 • puzzel met licht

  Je moet de lichtbundels naar het symbool op de kaft van het boek op de lesenaar brengen door het draaien van metalen schijven

  klik voor details
  /upload/4448.20180226_112624.jpg
  klik voor details
 • runnen puzzel

  tenstlotte moet je de juiste deur vinden volgens de runnen op de grond en op de muur

  klik voor details
  klik voor details