• Energiebesparingadvies

  Augustinianum projectweek

  17-21 oktober 2011

  Je gaat als energieadviseur aan de slag. Je gaat bij tenminste vier bedrijven en organisaties langs om te kijken hoe zij met energie omgaan en op welke manier zij energie kunnen besparen. Dat is natuurlijk nodig want dat is niet alleen goed voor het milieu maar ook nog eens flink goedkoper.

  klik voor details
  /upload/799.groene-energie.jpg
  klik voor details
 • Bekijk de inzendingen

  Klik hier om de inzendingen te bekijken. Klik dan op je favoriete inzending en breng een stem uit! Ook kun je de inzending delen via social media, zodat ook anderen erop gaan stemmen.

  Kun je een bepaalde inzending niet meteen vinden? Gebruik dan het zoekveld en vul de naam in van de inzender die je zoekt.

  verder ...
  /img/bekijk-inzendingen.png
  verder ...
 • Hoe werkt het?

  Je treedt tijdens de projectweek op als energieadviseur voor Eindhovense bedrijven. In groepjes van 3 of 4 leerlingen bezoek je bedrijven en inventariseer je de energie besparingsmogelijkheden en kostenreductie. 

  Je presenteert je uitwerkingen op www.braintrigger.nl. Daarvoor heb je een inzendcode nodig. Deze krijg je van de heer De Klerk. Als je je uitwerking hebt ingezonden werf je zoveel mogelijk stemmen.

  Op deze site zie onder het kopje 'help' hoe je je idee kunt inzenden.

  klik voor details
  /upload/965.groene-energie2.jpg
  klik voor details
 • Gratis energiebesparingadvies voor bedrijven!

  VWO-leerlingen van de Eindhovense Scholengemeenschap  Augustinianum verzorgen dit graag voor u tijdens hun projectweek van 17 tot en met 21 oktober in het kader van hun Maatschappelijke Stage. Deze stage is  gebaseerd  op een idee van Duurzaam Eindhoven en wordt gecoördineerd door maatschappelijk stage makelaar Wilma Beckers.

  U ontvangt eenmalig voorlichting door leerlingen, waarbij de leerlingen tevens veel leren. Een win-win situatie dus die u weinig energie kost, een uurtje van uw tijd. Natuurlijk mag u ook collega ondernemers attenderen op dit project, zij kunnen zich ook aanmelden voor dit leerzame initiatief.

  klik voor details
  /upload/966.augustinianum_logo.JPG
  klik voor details
 • Presentatie aan de wethouder

  Uiteindelijk ga je jouw bevindingen in een mooie presentatie aanbieden aan de wethouder in Eindhoven. Hoe beter jij dat doet, hoe meer de gemeente zijn best zal doen om Eindhoven zo milieuvriendelijk mogelijk te maken.  

  klik voor details
  /upload/967.Eindhovenleading.jpg
  klik voor details