• De Mini Vlieg

  (5 stemmen)

  De Mini Vlieg werkt op zonneenergie. De rode Mini Vlieg vliegt 7 meter hoog de blauwe 5 meter en de paarse 3 meter hoog.(tegen botsingen).Het is een auto en vliegtuig in een met een ronde raam voor optimale zicht.Als mensen hoogtevrees/vliegangst hebben drukken ze op een knop en dan klappen de vleugels naar binnen.Hij heeft 6 zittingen.Als de zon niet schijnt werkt die op water.Er zit een apparaat in waarmee je jou bestemming in kunt voeren.Hij gaat eerst naar de dichtsbijsijde bestemming.Thuis kun je een app op je pc/telefoon installeren waarmee je kan zien waar hij is en hoelaat.Je klikt op de knop kom en dan komt hij na dat hij overal langs is geweest naar jou.

  klik voor details
  /upload/4413.20151026_145953.jpg
  klik voor details
   
 • snelste vliegtuig

  hier zie je het snelste+kleinste vllieguig ter wereld. Dat willen wij ook maken van De Mini Vlieg (dat willen wij tenminste bereiken)

  klik voor details
  klik voor details
 • help ons met de challenge

  wij willen dit doel berijken door het liefst 50 stemmen of meer te halen plz. help ons om 1 stem te plaatsen.

  Wij willen de groooooooooote prijs winnen maar ook de mileuvriendelijkste prijs. Dat proberen wij te berijken met zonnepanelen(lees het kopje zonnepanelen). hier onder hebben wij het filmpje over de challenge geplaatst zodat je ziet wat de mobitity challenge inhoud.

  klik voor details
  klik voor details
 • Zonnepanelen

  op De Mini Vlieg zitten ook zonnepanelen. zodat hij milieu vriendelijk is want dat is best belangrijk!!! In De Mini Vlieg zit ook een soort tank. Dat is voor als er geen zon is.Dan kan je water er bij gooien want dan vliegt hij op water. maar eerst gaat hij over op rezerve energie dan geeft hij uit zichzelf een waarschuwing dan staat er: er is bijna geen rezerve enegie meer over ga over op water. Dan moet je overgaan op water.Hier onder staat een filmpje over hoe zonnepanelen werken!!

  klik voor details
  klik voor details
 • binnekant mini vlieg

  dit is een uitleg van de binnenkant van een normaal vliegtuig.

  de mini vlieg bevatminder zittingen dan een normaal vliegtuig.

  een normaale vliegtuig is wit ,maar de mini vlieg barst van de kleuren !!!!!!! en is veel luxer bij de cockpit.

  bij iedere zitting zit een computer je kan daarop gamen of filmpjes kijken je hebt daar een inlognaam voor nodig die zie je bij de app bijv. petjejan als inlognaam en als wachtwoord petteklep.

  klik voor details
  klik voor details
 • De app voor thuis

  Als ons iedee doorgaat en wij mogen De Mini Vlieg echt maken dan komt er ook een app.Die app noemen wij Mini Vlieg Radar.Met die app kan je een account aan maken. Eerst voer je het produckt nummer in(die staat aan de binnenkant van de tank lees het kopje zonnepanelen) dan klik je op ok.Dan staat er Nickname: dan kan je een naam voor jou profiel kiezen. En daarna wachtwoord: dan verzin je een wachtwoord. Dan staat er adres: dan voer je jou adres in(dat is voor de kom knop lees eerste kopje). dan moet je jou e-mail adres in voeren zodat je jou account kan bevestigen. Dan klik je op registreer. En dan heb je een account. op die app kan je zien waar de minivlieg is. En je kan zien hoelaat hij klaar is met iedereen brengen.

  klik voor details
  /upload/3979.app.jpg
  klik voor details
 • ontwerp van de minivlieg is makkelijker

  hier bouwt iemand een eigen vliegtuig De Mini Vlieg zal voor bouwers veel makkelijker te maken zijn. kijk naar het filmpje + plaatje en zeg het zelf maar

  klik voor details
  klik voor details
 • stemmen

  het 2de stukje voor stemmen je hoeft aleen maar via je gmail activeren als je op ons stemt help je het mileu en ons !!!

  lees alle stukjes kijk alle filmpjes en/of als je een tip hebt willen wij die graag horen.(lees het kopje vragen of opmerkingen) Wij willen dan ook jouw helpen als je een stem  + tip gegeven hebt. stemmen wij 2 keer op jouw dus 2 extra stemmen voor jouw(wij stemmen alleen als het echt geen onzin is) dus, o ja zeg bij de tip ook de naam van jouw vervoer alvast bedankt. groetjes Noah en Aileen(de verzinners van De Mini Vlieg)!

  klik voor details
  /upload/3984.dank-logo.png
  klik voor details
 • Vragen of opmerkingen

  Heeft u een vraag, opmerking, tips of heeft u een spelling fout gevonden stuur dan een mail naar:noahvandenoever@gmail.com. Want dat zouden wij graag willen weten want dan zijn wij een stapje dichter bij de prijs!!!!

  klik voor details
  /upload/3985.vraag.jpg
  klik voor details
 • wist je dit

  de mini vlieg is een vliegtuig dat denken jullie !!!!!

  de mini vlieg is eigenlijk een zwevende auto .

  kijk hier naar | dat filmpje en de bechreiving dan begrijp je het vast             \/ 

  klik voor details
  klik voor details
 • ons doel met deze plaatjes

  we hadden driekwartier moeten denken en daar is ons idee .

  DE MINI VLIEG we hadden lekker dit laten zitten en willen winnen ok

  klik voor details
  /upload/3997.auto-maken-als-sinterklaas-surprise.gif
  klik voor details