• Verjaardagskaart voor de Koning

  Op 27 april is het zover: dan bezoekt de Koning met zijn familie de mooie stad Tilburg en ook het Ontdekstation. Om hem op een originele manier een verjaardagskaart te sturen bouwen we een spectaculaire kettingreactie: een machine om de verjaardagskaart aan de Koning te geven!

  Willen jullie zelf ook een kettingreactie maken? Maak dan een inzending aan op deze site. Op je eigen inzendpagina kun je het filmpje van de kettingreactie laten zien! De bouwers van de meest indrukwekkende kettingreactie mogen met de hele klas gratis naar Het Ontdekstation. Wij zijn benieuwd naar jullie creaties!

  Uiterste inzenddatum: 25 april 2017

  klik voor details
  /upload/5047.Screenshot_20170401-075851.jpg
  klik voor details
 • Bekijk de inzendingen

  Klik hier om de inzendingen te bekijken. Klik dan op je favoriete inzending en breng een stem uit! Ook kun je de inzending delen via social media, zodat ook anderen erop gaan stemmen.

  Kun je een bepaalde inzending niet meteen vinden? Gebruik dan het zoekveld en vul de naam in van de inzender die je zoekt.

  verder ...
  /img/bekijk-inzendingen.png
  verder ...
 • Inspiratie

  Op YouTube vind je heel veel voorbeelden van gave kettingreacties. Dit filmpje is er een van. Misschien helpt het je aan ideeën. Maarre... het is helemaal niet erg als jullie kettingreactie ietsje eenvoudigeris hoor!

  Idee: kunnen jullie een uitnodiging voor de Koning verwerken in jullie eigen kettingreactiefilmpje?

  klik voor details
  klik voor details
 • Inspiratie

  Kijk: iedereen kan het. Jullie ook!

  klik voor details
  klik voor details
 • Makkelijk toch?

  Maar als je extra uitdaging wilt: kun je een uitnodiging voor de Koning verwerken in je filmpje?

  klik voor details
  klik voor details
 • Hoe kun je inzenden op deze site?

  Je filmpjes kun je het beste uploaden op Youtube en dan verwerken in je inzending op deze site. Kijk hier hoe het werkt.

  klik voor details
  klik voor details