• idee

  (0 stemmen)

  onze ideeen

  idee van Benjamin

  Cardreader: cardreader is een apparaat die schoolpasjes                            leest om binnen in de school te komen zonder pasje kom je dus niet binnen, de cardreader heeft aan de buitenkant geen deurklink alleen een scanner en aan de binnenkant wel een deurklink. En het word afgesloten na een bepaalde tijd waardoor inbrekers niet binnen kunnen komen. Aan de binnenkant van de cardreader is een elektrodraad die gekoppeld is aan deur dus als je na een bepaalde tijd de deur open krijgt breekt die elektrodraad van elkaar los waardoor dan de alarm afgaat. Als je met pasje over de cardreader gaat dan wekt het elektrische energie op die dan word opgeslagen.

   

   

  Idee van Duygu

  Bij de hoofdingang en aula heb je deuren die van binnen naar buiten gaan maar niet anders om. Dit is goed voor de veiligheid van inbrekers en je als er een gast komt kan die aanbellen met de knop die aan de receptie is verbonden die ziet wie het is en zo voorkom je inbrekers en mensen die er niet thuis horen.

  Energie ideeën
  Je kunt energie opwekken met een groot plaat op de vloer van heel de school afleggen die energie opwekt en die energie kan je gebruiken voor de deurbel en voor verlichting. Je kunt het beste plaat afleggen bij de schoolingang, fietsenstalling of gymzaal want daar word het meest gelopen en bewogen.

  Je kunt ook energie opwekken als je bij de ramen een soort dun plaat hebt waar je gewoon niks van merkt maar die zonne-energie opwekt en die energie kun je gebruiken voor de idee van Benjamin.   

   

   

   

  Idee van Sule

  Voor elke hoek van de school en bij de hoofdingang en andere ingangen een camera met alarm die werkt op zonne-energie omdat die buiten staat.

  Veiligheid voor binnen school.
  Borden voor waar je naar toe moet (wegwijzer borden) bijv. Aula en Nooduitgang.  Als er brand is of elektriciteit uitvalt , de borden blijven branden omdat ze Glow in the Dark.

  Bij bepaalde plekken in het gebouw 2e verdiepingen en 3e heb je geen nooduitgang deuren , je hebt alleen trappen en dat duurt te lang. Als er brand of nood is dan willen we er natuurlijk snel uit gaan met een opblaasbare glijbaan die van binnen zelf op pompt door de  dynamo , met reserve energie die niet wordt verbruikt alleen in nood toestand
  .

  klik voor details
  /img/missing-medium.jpg
  klik voor details
   
 • Schets

  Het schets van ons idee die we willen uitwerken tot miniatuur.

  klik voor details
  /upload/2065.IMG01949-20130307-1059.jpg
  klik voor details
 • Miniatuur

  Ons idee die we hebben uitgewerkt tot miniatuur.
  we willen ons excuses aanbieden omdat we het zo laat op Braintrigger hebben gezet.

  klik voor details
  /upload/2066.IMG01945-20130307-1058.jpg
  klik voor details
 • Cardreader miniatuur

  Dit cardreader wekt energie op wanneer je er met een pas doorheen gaat. Het is ook bedoelt voor de veiligheid van school want er kunnen geen onbevoegden komen naar school. Als je de pas bent vergeten , kan je aanbellen aan de receptie die je ziet van de camera die aan de deur vast zit. Ook geld het voor de andere deuren binnen het school, zo wordt er meer energie opgewekt en zorg je ervoor dat het school veilig blijft.

  klik voor details
  /upload/2067.IMG-20130228-WA004.jpg
  klik voor details
 • Over het bedrijf Hoppenbrouwers zelf.

  klik voor details
  /img/missing-medium.jpg
  klik voor details
 • Cardreader

  klik voor details
  klik voor details
 • Pasje

  klik voor details
  /upload/2132.IMG_2156[1].JPG
  klik voor details
 • Powerpoint

  klik voor details
  /img/missing-medium.jpg
  klik voor details